روش های تست زنی

از کجا بدانیم روش تست زنی ما مشکل دارد؟

اگر شما دانش آموزی هستید که مفاهیم کتاب درسی را به خوبی بلد هستید و در امتحانات تشریحی هم نمرات مناسبی کسب می کنید بخشی از مسیر را طی کرده اید.اما اگر در آزمون های تستی نتیجه شما متناسب با تلاش تان نیست پس مشکل شما نداشتن مهارت های لازم برای مدیریت آزمون و روش های تست زنی است.

کنکور یک آزمون تستی در زمان محدود است.

شما چه بخواهید و چه نخواهید، نیمی از نمره لازم برای ورود به دانشگاه برای شما کنکور سراسری است که به صورت تستی و زمان دار برگزار می شود. یک ورزشکار می بایست پیش از مسابقه در شرایط مشابه و با رقبای هم سطح تمرین کند. شما هم باید روش های مدیریت آزمون و روش های تست زنی را در آزمون های تستی زمان دار بارها و بارها تجربه و تمرین کنید تا کاملا به آن مسلط شوید و در روز مسابقه بهترین خودتان باشید.

قبل از یادگیری روش های مدیریت آزمون چه باید کرد؟

شما برای افزایش سرعت تست زنی، اول باید به مبحث مسلط باشید و تعداد مناسبی از هر تیپ تست در آن مبحث حل کرده باشید.
سر جلسه آزمون جای یادگیری مفاهیم و درسنامه نیست. شما در لحظه ای که در حال تست زدن هستید تمام حواس تان بر روی حل سوالات متمرکز است نه یادگیری. شما با استفاده از روش های تست زنی مطمئن می شوید که تمام سوالاتی که قطعا بلد بوده اید را حل کرده اید. پس بعد از دیدن کارنامه، افسوس نرسیدن به این سوالات را نخواهید داشت. همچنین با روش های مدیریت آزمون میتوانید اولویت بندی زمانی مناسبی همم برای استفاده درست از تمام زمان آزمون داشته باشید.
پس تکنیک های تست زنی قرار نیست جای فهم سوال را برای شما بگیرد. شما باید فهم صورت سوال، روش حل سوال و سرعت حل بالایی داشته باشید تا این روش ها به شما کمک کند.

همچنین بخوانید :  امتحانات نهایی

چه روش هایی برای تست زنی مناسب است؟

اگر این مراحل را طی کردید می توانید از تکنیک های ضربدر منها، چند از ده و زمان های نقصانی استفاده کنید.

ما در ورتا روش خاصی داریم که ساده تر و تخصصی تر از سایر روش ها می باشد که به آن ورتازمون می گوییم.