قانون 50/30/20

قانون 50/30/20 را در این مقاله از ورتا بررسی کنید .

قانون 50/30/20
 

قانون 50/30/20

 

این قانون درباره بودجه بندی مالی همه افراد است. اولین بار خانم الیزابت وارن این قاعده را با تحقیقات خود به اثبات رساند. این قانون درباره درآمد خالص شما یک برنامه ریزی دقیق دارد تا بعد از مدتی بتوانید سرمایه ای چه کم و چه زیاد را داشته باشند. از این قاعده می توانید در طولانی مدت نتیجه بسیار عالی بگیرید. این برنامه در همه کشورها و شهرهای دنیا که اقتصاد حرفی برای گفتن دارد قابل اجراست.

در این قاعده شما سه بخش اصلی دارید.

50% مربوط به نیاز های اساسی، 30% روی خواسته ها و 20% را باید پس انداز کنید.

بر این اساس شما نسبت به درآمد خود، باید پس از کنار گذاشتن 20% درآمدتان، دست به آن نزنید. در ادامه این مقاله به تشریح دقیق تر هربخش می پردازیم.

 

  • 50% نیازمندی های اساسی :

یکی از نیازهای اساسی همان صورت حساب هایی است که باید هر ماه برای اقساط یا مخارج دیگر که بسیار مهم و حیاتی هستند، باید پرداخت شوند. این بخش اصلی شامل اجاره بها یا وام مسکن، پرداخت های اتومبیل، بیمه مسکن یا ماشین، مراقبت های درمانی، بازپرداخت بدهی ها و در نهایت امکانات رفاهی است. این ها بخشی از حداقل ترین موارد رفاهی هستند. دقیقا این بخش حذف نشدنی مربوط به بایدهای شما هستند. نیمی از درآمد خالص شما باید در راستای پوشش نیازهایی شود که در جهت بقا به شما کمک می کند. به عنوان مثال لازم نیست دائما از تاکسی های آنلاین برای رفتن به محل کار استفاده کنید، می توانید به عنوان راه حل از حمل و نقل عمومی استفاده کنید. به جای سفارش غذا از رستوران های مختلف می توانید، آشپزی کنید تا هزینه ها را به صورت قابل توجهی کاهش دهید. اگر در این بین تصمیم بگیرید که بیشتر هزینه کنید؛ باید از خواسته های خود کم کنید تا بتوانید نیازها را رفع کنید.

همچنین بخوانید :  نحوه ورود به بازار کار سئو

 

  • 30% روی خواسته ها :

خواسته های شما آن چیزهایی هستند که دوست دارید برای آن پول خرج کنید اما حیاتی نیستند. شامل مواردی مثل رفتن به پارک یا سینما، خرید کیف و کفش، بلیط کنسرت یا سمینار، سفر، آپدیت کردن وسایل الکترونیکی یا داشتن اینترنت پرسرعت می شود. تمام تصمیم گیری ها درباره جعبه خواسته ها اختیاری است. یعنی شما می توانید به جای استفاده از باشگاه در خانه با ویدئو های آنلاین تمرین کنید تا بتوانید مورد دیگری را در جعبه خواسته های خود برآورده کنید. در این بخش یک نقطه خطرناک وجود دارد و آن هم بالا رفتن سطح توقع شماست. شما می توانید هر انتخابی داشته باشید. گاهی شما می توانید از باکس خواسته خود در جعبه پس انداز قرار دهید. با این کار می توانید هم به خواسته بهتری دست پیدا کنید و هم به پس انداز های خود اضافه کنید.

 

  • 20% پس انداز :

در این بخش شما باید این مقدار از درآمد خود را پس انداز و سرمایه گذاری کنید. این بخش می تواند شامل هرنوع سرمایه گذاری شود. شامل ثبت نام در کلاسی که می تواند ضامن امنیت شغلی یا ذهنی یا حتی سلامتی فردی شما می باشد یا حتی خرید سهام و بورس باشد. شما باید حداقل اگر تصمیم به ترک محل کار گرفتید یا از شغل خود به هر دلیلی استعفا دادید، اندازه 3 ماه پس انداز داشته باشید تا بتوانید از پس مخارج و هزینه های خود بر بیایید.

پس برای امنیت ذهنی مالی، تحت بدترین شرایط این سرمایه گذاری را برای خود انجام دهید. این باکس برای آن است که در مواقع ضروری بتوانید پشتوانه مطمئنی داشته باشید.

همچنین بخوانید :  مذاکره کننده غالب کیست؟

 

 سخن پایانی

شما در زمینه شغلی که در حال کار هستید، باید بدانید که برای پیشرفت در حوزه و بعد مالی خود، می توانید با استفاده از این قاعده به نتایجی برسید که غیرقابل انتظار است. قطعا اوایل، اجرا این قانون برای شما سخت خواهد بود. پس روی این قاعده برای طولانی مدت سرمایه گذاری کنید.