معرفی رشته ی مهندسی کامپیوتر

<yoastmark class=

معرفی رشته ی کامپیوتر را در این مقاله بررسی می کنیم.

معرفی با رشته مهندسی کامپیوتر

داوطلبان گروه ریاضی هنگام انتخاب رشته با رشته‌های مهندسی زیادی روبه‌رو هستند رشته مهندسی عمران، رشته مهندسی معماری و رشته مهندسی شیمی رشته‌های دانشگاهی محبوب برای داوطلبان گروه ریاضی هستند اما یک رشته در میان رشته‌های گروه مهندسی از محبوبیت بیشتری برخوردار است.

بدون شک رشته مهندس.ی کامپیوتر در مقایسه با سایر رشته‌های مهندسی محبوبیت زیادی دارد، زیرا علم کامپیوتر روز به روز در حال پیشرفت است.

داوطلبان ترجیح می‌دهند رشته‌ای را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند که بازار کار مناسب و درآمد بالایی داشته باشد.
رشته مهندسی کامپیوتر در حالت کلی مباحث سیستم‌های کامپیوتری را در دو حوزه مختلف نرم‌افزار و سخت‌افزار بررسی می‌کند و علم کامپیوتر به صورت روزانه در حال پیشرفت هست.

داوطلبان در حوزه‌های مختلفی امکان فعالیت دارند با وجود اینکه این رشته یک رشته محبوب مابین داوطلبان گروه ریاضی اما داوطلبان اطلاعات زیادی در مورد این رشته ندارند.

متاسفانه اکثر داوطلبان این رشته را بدون آگاهی انتخاب می‌کنند و همین موضوع موجب می‌شود که آن‌ها دچار مشکلاتی شوند.

 

رشته مهندسی کامپیوتر و هوش مصنوعی

رشته مهندسی کامپیوتر با مفاهیمی مانند هوش مصنوعی و شبکه‌های کامپیوتری نیز در ارتباط  بنابراین رشته مهندسی کامپیوتر مباحث و مفاهیم جامعی را شامل می‌شود .

در حالت کلی می‌توان مهندسی کامپیوتر را علم و فناوری طراحی، ساخت و راه‌اندازی قطعات سخت‌افزاری و برنامه‌نویسی برنامه‌های مختلف کامپیوتری معرفی کرد این رشته به صورت روزانه در حال پیشرفت و تغییر است.

بنابراین داوطلبان باید هر روز خود را با تغییرات جدید آپدیت کنند در ادامه معرفی رشته مهندسی کامپیوتر باید به این نکته اشاره کنیم که این رشته ترکیبی از طراحی نرم‌افزار و ساخت سخت‌افزار می شود.

داوطلبانی که در دانشگاه رشته مهندسی کامپیوتر را مطالعه می‌کنند باید تا حدی با مفاهیم و مباحث هر کدام از این بخش‌ها آشنا باشند پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین موجب می‌شود که نیاز به مهندسان کامپیوتر روز به روز افزایش پیدا کند.

رشته مهندسی کامپیوتر زمینه‌های تخصصی زیادی دارد و داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی می‌توانند یک موقعیت شغلی مناسب برای خود پیدا کنند
رشته مهندسی کامپیوتر یک رشته محبوب مابین داوطلبان گروه ریاضی است. البته داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که رشته کامپیوتر یک رشته محبوب در سراسر جهان است.

بنابراین داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی امکان مهاجرت کاری و تحصیلی را دارند. برخی از فارغ‌التحصیلان با توجه به مهارت‌ها و استعدادهای خود می‌توانند به صورت ریموت با سایر کسب و کارهای بین‌المللی کار کنند. با توجه به تمامی این موارد داوطلبان باید با کلمات انگلیسی این رشته به خوبی آشنا شوند.

رشته مهندسی کامپیوتر به انگلیسی چیست؟

این رشته چه اصطلاحات مهمی دارد؟

معرفی رشته کامپیوتر
معرفی رشته کامپیوتر

رشته مهندسی کامپیوتر به انگلیسی Computer Engineering است این رشته در بخش نرم‌افزار و سخت‌افزار اصطلاحات مختلفی دارد
در ادامه میخوام بپردازم به اینکه رشته ی مهندسی کامپیوتر اصلا مناسب چه فردیه
رشته مهندسی کامپیوتر مناسب افرادی است که به کامپیوتر، برنامه‌نویسی و طراحی سخت‌افزارها علاقه دارند
پس علاقه شرط ببین چندبار دارم میگم
بنابراین اولویت اول در انتخاب این رشته علاقه است درس ریاضی برای قبولی در این رشته بسیار مهم  البته این نکته  در نظر داشته باشید که داوطلبان در ترم‌های تحصیلی این رشته نیز در دانشگاه با درس ریاضی سروکار زیادی دارند پس به این امید نباشید که از شر ریاضی و ففیزیک راحت میشیم

بنابراین اگر به درس ریاضی علاقه دارید و به دنبال برنامه‌نویسی هستید این رشته انتخاب بسیار مناسبی برای شما است و داوطلبان در طول دوران تحصیل خود در دوره متوسطه دوم باید به دروس زیر علاقه داشته باشند:

ریاضیات گسسته
جبر
آمار و احتمال
مبانی برنامه‌نویسی

 

دوران کارشناسی مهندسی کامپیوتر

داوطلبانی که با اطلاعات کاملی به سراغ مهندسی کامپیوتر می‌روند شانس بیشتری برای موفقیت در این رشته دارند داوطلبان سوالات زیادی در مورد این رشته دارند رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی چند سال طول می‌کشد؟ این رشته شامل چند ترم تحصیلی است؟

رشته مهندسی کامپیوتر نیز مانند سایر رشته‌های گروه مهندسی در یک مدت زمان 4 ساله در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد.

همچنین بخوانید :  بهترین منابع حسابان

البته به این نکته توجه داشته باشید که زمان استاندارد برای مطالعه این رشته 4 سال است و داوطلبان حداکثر تا 6 سال باید موفق به فارغ‌التحصیلی از دوره کارشناسی این رشته شوند.

اگر داوطلبان نتوانند در این مدت زمان دروس دانشگاهی را پاس کنند از دانشگاه اخراج می‌شوند. تعداد واحدهای درسی در مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر 140 واحد درسی است. البته گاهی اوقات این تعداد واحد درسی با توجه به دروس پیش نیاز متفاوت است

داوطلبان گروه ریاضی باید در مدت زمان 8 ترم تحصیلی 140 واحد درسی در این رشته را مطالعه کنند. دروس رشته مهندسی کامپیوتر دروس عمومی، دروس پایه، دروس اصلی، دروس تخصصی، دروس اختیاری و دروس تخصصی اختیاری هستند.

مقطع کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر شامل 22 واحد دروس عمومی، 19 واحد دروس پایه، 67 واحد دروس تخصصی و 29 واحد دروس اختیاری است.

هر دانشجو در هر نیمسال تحصیلی می‌تواند حداقل 12 و حداکثر 20 واحد درسی را انتخاب کند. شما می‌توانید در قسمت زیر با تعداد واحدهای درسی این رشته بیشتر آشنا شوید:

دروس عمومی: 22 واحد
دروس پایه: 19 واحد
دروس تخصصی: 67 واحد
دروس اختیاری: 29 واحد
پروژه: 3 واحد
کارآموزی: 3 واحد

 

گرایش های کارشناسی رشته مهندسی کامپیوتر

دانشگاه‌های دولتی برای رشته مهندسی کامپیوتر هیچ گرایشی ندارند این بدین معنی است که این رشته بدون گرایش در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد تمامی داوطلبانی که در رشته مهندسی کامپیوتر قبول می‌شوند.

دروس مشترکی را پاس می‌کنند و پس از اتمام دوره لیسانس در مدرک آن‌ها مهندسی کامپیوتر ثبت می‌شود برخی از دانشگاه‌های آزاد برای رشته مهندسی کامپیوتر گرایش‌هایی در نظر گرفته است.

داوطلبان پس از گذراندن 4 ترم تحصیلی می‌توانند یکی از گرایش‌های نرم‌افزار، سخت‌افزار، فناوری اطلاعات و معماری سیستم‌های کامپیوتری را انتخاب کنند

 

گرایش های رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع ارشد

همان طور که در قسمت بالا نیز مطالعه کردید رشته مهندسی کامپیوتر از سال 1395 به بعد دارای هیچ گرایشی نیست. بنابراین تمامی داوطلبان دروس مشترکی را مطالعه می‌کنند و دیگر گرایش‌های نرم‌افزار، سخت‌افزار و فناوری اطلاعات وجود ندارند.

اما این شرایط برای ادامه تحصیل برای داوطلبان سوالاتی ایجاد می‌کند. برخی از داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی علاقه دارند وارد بازار کار شوند و سایر داوطلبان به دنبال ادامه تحصیل هستند.

رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع ارشد نیز در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. داوطلبان در این مقطع می‌توانند با توجه به علاقه و مهارت خود یکی از گرایش‌های کارشناسی ارشد این رشته را انتخاب کنند.

بله رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع ارشد گرایش‌های مختلفی را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد. داوطلبان باید در این دوره چهار نیمسال تحصیلی و 32 واحد درسی را سپری کنند

مهندسی کامپیوتر با گرایش معماری سیستم‌های کامپیوتری
مهندسی کامپیوتر با گرایش مهندسی نرم‌افزار
مهندسی کامپیوتر با گرایش شبکه‌های کامپیوتری
مهندسی کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز
مهندسی کامپیوتر با گرایش رایانش امن

گرایش های رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع دکتری

مهندسی کامپیوتر با گرایش نرم‌افزار
مهندسی کامپیوتر با گرایش معماری کامپیوتر
مهندسی کامپیوتر با گرایش هوش مصنوعی
مهندسی کامپیوتر با گرایش الگوریتم‌ها و محاسبات
مهندسی کامپیوتر با گرایش شبکه‌های کامپیوتری
مهندسی کامپیوتر با گرایش رایانش امن

 

رشته مهندسی کامپیوتر گرایش سخت‌افزار یعنی چی؟

گرایش سخت‌افزار بر خلاف نرم‌افزار به قسمت‌های سخت‌افزاری و فنی کامپیوتر مربوط می‌شود. داوطلبانی که به طراحی و کنترل سخت‌افزار کامپیوتر علاقه دارند باید به سراغ این گرایش بروند.

این گرایش بیشتر بر ساخت و تعمیر سخت‌افزارهای کامپیوتری تمرکز دارد. دانشجویانی که در این رشته تحصیل می‌کنند با ساخت مدار، روتر و سایر قطعات کامپیوتر آشنا می‌شوند

 

رشته مهندسی کامپیوتر گرایش فناوری اطلاعات

گرایش فناوری اطلاعات یا IT یکی دیگر از گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر است. این رشته ترکیبی از چند رشته است و دانشجویان در این گرایش مباحث نظری کامپیوتر، دروسی از مهندسی برق، مدیریت، نرم‌افزار و سخت‌افزار را مطالعه می‌کنند. این گرایش در مقایسه با سخت‌افزار و نرم‌افزار درس‌های آسان‌تری دارد

 

بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر

در ادامه ی مقاله ی معرفی رشته مهندسی کامپیوتر به بازلر کار  این رشته میپردازیم.

در ادامه ی مقاله ی معرفی رشته مهندسی کامپیوتر به مزایای این رشته میپردازیم.یکی از مهم‌ترین سوالاتی که داوطلبان در مورد رشته مهندسی کامپیوتر دارند به بازار کار این رشته مربوط می‌شود آیا این رشته بازار کار مناسبی دارد؟ آیا داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی می‌توانند یک کار و موقعیت شغلی مناسب پیدا کنند؟

اولین نکته‌ای که باید در مورد بازار کار مهندسی کامپیوتر به آن توجه کرد، تعداد زیاد داوطلبان این رشته است. اکثر داوطلبان گروه ریاضی این رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند.

همین موضوع نیز موجب می‌شود که این رشته در مقایسه با سایر رشته‌های گروه ریاضی فارغ‌التحصیلان بیشتری داشته باشد. اما آیا این بدین معنی است که بازار کار مهندسی کامپیوتر اشباع شده است؟

همچنین بخوانید :  مطالعه با روش تند خوانی

جواب این سوال بسیار ساده است. بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر به این سادگی اشباع نمی‌شود، زیرا علم کامپیوتر و تخصص‌های این رشته هر روز در حال پیشرفت است و نیاز به افراد متخصص هر روز بیشتر از روز قبل می‌شود.

پیشرفت روزافزون علم موجب شده است که اکثر کسب و کارها به یک یا چند متخصص کامپیوتر نیاز داشته باشند. بنابراین فارغ‌التحصیلان مهندسی کامپیوتر به هیچ عنوان نباید نگران آینده کاری خود باشند، زیرا این رشته بازار کار مناسبی دارد.

به عبارت دیگر می‌توان گفت که متخصصان مهندسی کامپیوتر در مقایسه با سایر داوطلبان سریع‌تر وارد بازار کار می‌شوند.

البته به این نکته توجه داشته باشید که داوطلبان در رشته مهندسی کامپیوتر اکثر مفاهیم و مباحث را به صورت تئوری یاد می‌گیرند. بنابراین داوطلبان بهتر است قبل از ورود به بازار کار یک شاخه مهندسی کامپیوتر را برای آینده کاری خود انتخاب کنند.

در یک مدت زمان مشخص مهارت‌های عملی رشته را یاد بگیرند. داوطلبان می‌توانند در حوزه‌های مختلفی برای این رشته وارد بازار کار

شوند. اگر داوطلبان به زبان‌های برنامه‌نویسی علاقه داشته باشند با سرعت بیشتری وارد بازار کار می‌شوند و فرصت‌های شغلی مناسبی را به دست می‌آورند

 

درآمد رشته مهندسی کامپیوتر چقدر است؟

 

در ادامه ی مقاله ی معرفی رشته مهندسی کامپیوتر به درآمد این رشته میپردازیم.

یکی از دلایلی که موجب می‌شود داوطلبان رشته خاصی را به عنوان رشته دانشگاهی انتخاب کنند، درآمد آن رشته است. داوطلبان به دنبال رشته‌هایی با بازار کار مناسب و درآمد بالا هستند.

رشته مهندسی کامپیوتر یکی از رشته‌های پردرآمد گروه ریاضی است. همین دلیل نیز موجب می‌شود که اکثر داوطلبان گروه ریاضی این رشته را برای آینده کاری خود انتخاب کنند.

البته به این نکته توجه داشته باشید که مهندسی کامپیوتر شاخه‌های مختلفی دارد و هر کدام از این شاخه‌ها درآمدهای متفاوتی دارند.

بخش‌های خصوصی و بخش‌های دولتی درآمدهای متفاوتی را برای این رشته دارند فارغ‌التحصیلان می‌توانند به صورت پروژه‌ای با یک شرکت کار کنند یا به صورت دائمی در یک شرکت مشغول به کار شوند.

مهندسان کامپیوتر که به عنوان برنامه‌نویس فعالیت می‌کنند در مقایسه با سایر مهندسان کامپیوتر از درآمد بیشتری برخوردار هستند. البته اگر به عنوان مدیر فنی نیز فعالیتی داشته باشید بدون شک درآمد بالایی خواهید داشت

 

 

توانایی ها و مهارت های مهندس کامپیوتر چقدر باید باشد؟

هر فردی که به عنوان مهندس کامپیوتر فعالیت می‌کند باید توانایی‌ها و مهارت‌های خاصی داشته باشد.

این بدین معنی است که داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی با توجه به مهارت‌ها و توانایی‌هایی که دارند استخدام می‌شوند.

بنابراین داوطلبان باید برخی از توانایی‌ها و مهارت‌های خود را برای موفقیت در این رشته تقویت کنند. به نظر شما یک مهندس کامپیوتر باید چه توانایی‌هایی داشته باشد؟

آیا کار کردن با کامپیوتر و شناخت مفاهیم پایه آن یک مهارت برای داوطلبان محسوب می‌شود؟

داوطلبان باید برخی از مفاهیم اولیه کامپیوتر را به عنوان مهارت بدانند، اما این مهارت‌ها کافی نیستند. داوطلبان باید توانایی‌ها و مهارت‌های زیر را به عنوان مهندس کامپیوتر داشته باشند:

طراحی سخت‌افزار و نرم‌افزار
اجرای طرح‌های کامپیوتری
تجزیه و تحلیل سیستم‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری
عیب‌یابی کامپیوتر
توانایی طراحی وب سایت
برنامه‌نویسی
تعمیرات سخت‌افزار
تسلط بر زبان انگلیسی
یادگیری فعال
تسلط به زبان‌های برنامه‌نویسی
حل مسائل پیچیده
تفکر انتقادی
پردازش اطلاعات
تفکر خلاق
ذهنی فعال و ایده پرداز

شغل های یک مهندس کامپیوتر

رشته مهندسی کامپیوتر بازار کار مناسبی دارد و داوطلبان به راحتی می‌توانند درآمد بالایی برای این رشته داشته باشند. شاید برای داوطلبان این سوال پیش آید که فرصت‌های شغلی مهندسی کامپیوتر چگونه است؟

داوطلبان پس از فارغ‌التحصیلی در چه موقعیت‌هایی می‌توانند فعالیت کنند؟

شما می‌توانید در قسمت زیر با مهم‌ترین فرصت‌های شغلی مهندسی کامپیوتر بیشتر آشنا شوید:

برنامه‌نویسی
مهندسی نرم‌افزار
معمار برنامه‌های کامپیوتر
مدیر داده
معمار اطلاعات
تحلیلگر امنیت داده
مدیر امنیت سیستم‌های اطلاعاتی
مهندس شبکه
توسعه دهنده وب
مهندس سخت‌افزار کامپیوتر
مدیر بانک اطلاعاتی
تحلیلگر سیستم‌های کامپیوتری
مدیر امنیت شبکه
گرافیست
طراحی وب سایت
کارشناس فروش
کارشناس فناوری اطلاعات
دستیار مدیر پروژه
کارشناس آنتی ویروس شبکه
توسعه‌دهنده بلاک‌چین
توسعه‌دهنده اپلیکیشن‌های موبایل

رشته ی مهندسی کامپیوتر بدون کنکور

داوطلبان گروه ریاضی برای پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر دو راه پیش روی خود دارند. راه اول شرکت در آزمون سراسری و قبولی در کنکور سراسری است. داوطلبان باید دروس تخصصی را با دقت بسیار زیادی مطالعه کنند تا رتبه‌ مناسبی در کنکور سراسری به دست آورند.

بنابراین داوطلبانی که رتبه مناسبی در کنکور به دست می‌آورند به راحتی امکان پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر را دارند.

گاهی اوقات بنابه دلایل مختلف داوطلبان نمی‌توانند درصدهای مناسبی برای دروس تخصصی به دست آورند. داوطلبان در این شرایط باید چه کاری انجام دهند؟

آیا آن‌ها دیگر نمی‌توانند در رشته مهندسی کامپیوتر قبول شوند؟

همچنین بخوانید :  تفاوت رشته پزشکی و دندانپزشکی

سازمان سنجش برای داوطلبانی که به صورت مستقیم در کنکور سراسری قبول نشده‌اند یک راه دیگر ارائه می‌دهد. داوطلبان می‌توانند در رشته مهندسی کامپیوتر بدون کنکور قبول شوند.

رشته مهندسی کامپیوتر بدون کنکور نیز در اختیار داوطلبان گروه ریاضی قرار می‌گیرد. داوطلبان گروه ریاضی با توجه به سوابق تحصیلی خود می‌توانند در این رشته بدون کنکور پذیرش شوند.

سوابق تحصیلی درخشان یک راه مناسب برای قبولی در رشته مهندسی کامپیوتر بدون کنکور است. البته به این نکته توجه داشته باشید که هر دانشگاهی شرایط خاص خود را برای پذیرش در این رشته دارد.

داوطلبان می‌توانند در دانشگاه‌های دولتی و در دوره نوبت دوم، دانشگاه‌های پیام نور، غیرانتفاعی و آزاد بدون کنکور در این رشته تحصیلی پذیرش شوند

 

مزایا و معایب رشته مهندسی کامپیوتر

 

رشته‌های تحصیلی به قدری زیاد هستند که هر داوطلبی با توجه به استعداد خود می‌تواند یک رشته مناسب پیدا کند. داوطلبان قبل از هر کاری باید اطلاعات کاملی در مورد رشته مورد علاقه خود داشته باشند.

کسب اطلاعات کافی در مورد رشته تحصیلی دید مناسبی به داوطلبان می‌دهد تا داوطلبان بهترین انتخاب‌ را داشته باشند. رشته مهندسی کامپیوتر یک رشته پردرآمد است که بازار کار مناسبی نیز دارد.

اما تنها این دو معیار کافیست تا داوطلبان این رشته تحصیلی را برای آینده کاری خود انتخاب کنند؟

داوطلبان باید با تمامی جوانب مثبت و منفی این رشته تحصیلی آشنا باشند. مزایای رشته مهندسی کامپیوتر بیشتر است یا معایب آن؟

 

به نظر شما مهم‌ترین دشواری و چالش رشته مهندسی کامپیوتر چیست؟ یکی از مهم‌ترین دشواری‌های این رشته به سلامتی افراد مربوط می‌شود. مهندسان کامپیوتر و برنامه‌نویس‌ها ساعات طولانی را پشت میز سپری می‌کنند. آن‌ها به صورت مداوم و روزانه به صفحه مانیتور خیره می‌شوند. همین دلایل موجب می‌شوند که مهندسان کامپیوتر با مشکلات سلامتی روبه‌رو شوند. شاید مهم‌ترین دشواری و چالش این رشته نیز به سلامتی مربوط شود. اما راه‌های زیادی وجود دارند تا مهندسان کامپیوتر مراقب سلامتی خود باشند. یکی دیگر از چالش‌های مهم این رشته، تکراری بودن وظایف است. مهندسان کامپیوتر در طول روز کارهای از پیش تعیین شده‌ را انجام می‌دهند و گاهی اوقات این وظایف تکراری هستند.

 

مزایای تحصیل در رشته کامپیوتر

در ادامه ی مقاله ی معرفی رشته مهندسی کامپیوتر به مزایای این رشته میپردازیم.

رشته مهندسی کامپیوتر معایب و دشواری‌هایی دارد، اما هیچ کدام از این معایب موجب نمی‌شوند که داوطلبان از این رشته صرف نظر کنند. مهندسی کامپیوتر در کنار معایبی که دارد از مزایای زیادی تشکیل شده است. مهم‌ترین مزیت این رشته تحصیلی بازار کار مناسب آن است.

رشته مهندسی کامپیوتر بازار کار مناسبی دارد و موقعیت‌های شغلی آن بسیار زیاد است. این بدین معنی است که فارغ‌التحصیلان به راحتی می‌توانند وارد بازار کار شوند و یک شغل مناسب داشته باشند.

اما این تنها مزیت این رشته تحصیلی نیست. مهندسی کامپیوتر درآمد بسیار بالایی دارد. مهندسان کامپیوتر نباید هیچ نگرانی در مورد درآمد این رشته داشته باشند، زیرا مهندسی کامپیوتر حقوق مناسبی دارد.

رشته مهندسی کامپیوتر از مقطع کاردانی تا مقطع دکتری در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد و داوطلبان به راحتی امکان ادامه تحصیل در مقاطع مختلف را دارند.

مهندسان کامپیوتر و برنامه‌نویس‌ها در هر محیط کاری امکان فعالیت دارند. به عنوان مثال برنامه‌نویس‌ها می‌توانند با شرکت‌های خارجی و ایرانی به صورت ریموت فعالیت کنند. بنابراین آن‌ها هیچ محدودیتی نسبت به محیط کاری خود ندارند.

یکی دیگر از مزایای مهم این رشته امکان مهاجرت و دریافت بورسیه تحصیلی است. این بدین معنی است که داوطلبان برای ادامه فعالیت یا تحصیل خود به راحتی می‌توانند اقدام به مهاجرت کنند. رشته مهندسی کامپیوتر یکی از رشته‌های محبوب در جهان محسوب می‌شود که در اکثر کشورها درآمد بسیار بالایی دارد.

مهندسی کامپیوتر امنیت روانی و آرامش بالایی دارد، زیرا مهندسان با افراد بسیار کمی در شغل خود سروکار دارند. با توجه به این شرایط می‌توان متوجه شد که مزایای رشته تحصیلی مهندسی کامپیوتر بیشتر از معایب آن است

 

آشنایی با رشته ی کامپیوتر
آشنایی با رشته ی کامپیوتر

بهترین دانشگاه‌ های خارج از کشور برای رشته کامپیوتر

یکی از مهم‌ترین سوالاتی که هر داوطلبی با آن روبه‌رو است، امکان تحصیل یا ادامه تحصیل این رشته در خارج از کشور است. بسیاری از داوطلبان می‌پرسند آیا می‌توان این رشته را در خارج از کشور ادامه داد؟

بله امکان ادامه تحصیل این رشته در خارج از کشور امکان‌پذیر است. اما چگونه؟

برای اینکه بتوانید در یکی از دانشگاه‌های خارج از کشور برای این رشته تحصیل کنید باید به سایت دانشگاه مراجعه کنید.

شما می‌‌توانید با مراجعه به سایت دانشگاه مدارک مورد نیاز را مطالعه کنید و متوجه شوید که شرایط تحصیل در آن دانشگاه را دارید یا خیر. با توجه به رتبه‌بندی جهانی بهترین دانشگاه‌ها برای رشته مهندسی کامپیوتر عبارتند از:

دانشگاه Massachusetts
دانشگاه Stanford
دانشگاه California-Berkeley
دانشگاه Carnegie Mellon
دانشگاه Georgia

بهترین دانشگاه‌های ایران برای رشته کامپیوتر
دانشگاه تهران
دانشگاه تبریز
دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه امیرکبیر
دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه اصفهان
دانشگاه شیراز
دانشگاه علامه طباطبایی

سخن پایانی ورتا

در پایان مقاله ی معرفی رشته ی مهندسی کامپیوتر باید به شما بگویم که این رشته از لحاظ بازار کار و آینده و مهاجرت برای دانش آموزان رشته ی ریاضی بسیار توصیه میشود.

اگر شما هم دانشجوی اسن رشته هستید ممنون میشم که نظراتون در اختیار بقیه بگذارید.

برای آشنایی با رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی کلیک کنید.